Missuna

Té un característic sabor molt refrescant, una mica més suau que el de la ruca, però de semblança al de la mostassa. Algunes de les seves principals propietats nutricionals, de les quals podem destacar; vitamines A i C, beta carotè, minerals com el potassi, el ferro o el magnesi, fibra.  En mesclum o plats calents.

Mostassa Vermella

Les fulles tendres són molt saboroses dona un toc de color en les amanides. Indicada en les congestions bronquials, refredaments greus o el restrenyiment. Rica font d’oli vegetal, proteïnes, calci, magnesi i potassi. Les belles fulles de color vermell intens i sabor picant es poden menjar, tendres, crues o cuinades.

Bleda Vermella

Les seves fulles conté; Vitamina A i C. Minerals com el Potassi, Magnesi, ferro i calci entre uns altres. És recomanable per les seves múltiples propietats; Anticancerígenes, Diürètica, laxant. Recomanable el seu consum durant l’embaràs. Afavoreix un bon sistema immunològic. Útil per a les infeccions respiratòries.

HOJA

Informació pendent d’actualitzar. En breu actualitzarem el contingut

HOJA

Informació pendent d’actualitzar. En breu actualitzarem el contingut

Tatsoï

La seva fulles són riques en vitamines A, C i K, betacarotè. També conté minerals com el calci, el fòsfor, el ferro i el potassi, i fibra. Com tots els vegetals de la seva família, és un aliment baix en calories, ideal per a tot tipus de dietes i resultant més nutritiu si es consumeix en cru. Conté *fitonutrientes, coneguts per les seves propietats per combatre el càncer.

Lollo Rosso

Aquest tipus d’enciams són riques en minerals com el fòsfor, potassi i el ferro. Entre les seves propietats cal destacar el seu efecte sedant, molt recomanable en cas d’insomni. També útil per a malalties de la pell, com mascareta en el tractament de l’acne. El seu consum ajuda a l’eliminació de líquids. La podem mejar crua en amanides com en sopes o infusions.

Escarola

Igual que la resta de vegetals, es caracteritza pel seu baix contingut energètic, donat el seu escàs contingut en hidrats de carboni, proteïnes i greixos. A La seva composició predomina l’aigua, així com vitamines del grup B, C i, sobretot de folats, sent aquesta verdura la que és més rica en aquest element. I minerals com el calci, el magnesi, el ferro, el zinc i, sobretot, el potassi.

Fulla de roure

Informació pendent d’actualitzar. En breu actualitzarem el contingut

Ruca

Informació pendent d’actualitzar. En breu actualitzarem el contingut

Fulla baby enciam vermell

Informació pendent d’actualitzar. En breu actualitzarem el contingut

Fulla baby enciam verd

Informació pendent d’actualitzar. En breu actualitzarem el contingut